Amazon Quiz Answers Today: World Tsunami Awareness Day observed on 5th November every year was a brainchild of which country?

টেলিগ্রাম এ জয়েন করুন

Amazon Quiz 17 November 2021 Answers: Amazon Quiz Answers (18 November 2021 – Answer & Win Rs. 40,000*) based on Gk (General Knowledge) for today’s Amazon quiz are available here Give correct answers and win money & prizes online. Learn complete details. Amazon India conducts online quizzes on their Amazon applications from time to time to engage their users online and the winners of the quizzes often get the chance to win prizes and cashback offers, mostly through lucky draws with terms & conditions. Here we have provided important general knowledge questions & answers which are expected to be asked in these platforms or have been asked in these platforms. Most of the questions and answers are available here are based on Important Days and Dates in 2021: National and International.

Amazon Quiz Answers Today – 18 November 2021 (Quiz Time 8 AM to 12 PM) – Answer & Win Rs. 40,000

Question 1 – World Tsunami Awareness Day observed on 5th November every year was a brainchild of which country?

Answer – Japan

Question 2 – Which team qualified for the Super 12 stage of the T20 World Cup for the first time by beating Ireland in their last group stage match?

Answer – Namibia

Question 3– Which of these is a science fiction film based on a fictional universe created by Frank Herbert in a 1965 novel?

Answer – Dune

Question 4 – What was the first toy to be advertised on this device?

Answer – Mr. Potato Head

Question 5 – This beverage is believed to have originated in which country?

Answer – China


Amazon Quiz Answers Today – 17 November 2021 (Quiz Time 8 AM to 12 PM) – Answer & Win Rs. 20,000

Correct Answer all 5 questions

Answer 1 – (C) Johnny Bravo

Answer 2 – (D) Pingu

Answer 3 – (B) Powerpuff Girls

Answer 4 – (C) Dee Dee

Answer 5 – (B) Scary Comedy

Q1. Guess this cartoon character who is a muscular young man and always wearing sunglasses.

Answer 1 – (C) Johnny Bravo

Q2: This cartoon character never said a word, still we understood everything and laughed.

Answer 2 – (D) Pingu

Q3: In which cartoon series these evil characters showed up.

Answer 3 – (B) Powerpuff Girls

Q4: She is Dexter’s sister. Can you recall her name?

Answer 4 – (C) Dee Dee

Question 5: What was the theme of this cartoon show, courage the cowardly dog.

Answer 5 – (B) Scary Comedy

About Amazon Quiz:

Amazon India has frequently been conducting online quizzes through their application. Some of them are sponsored by different brands. Recently it conducted quizzes like Amazon oneplus 9 Pro quiz, Samsung galaxy M52 Amazon Quiz, oneplus TV Quiz, Redmi Note 11T 5g Quiz. Amazon Quiz is Currently Published Based on The Topic

How to Play Today’s (17 June 2021) Amazon Quiz?

To participate in the Amazon Quiz, all you need to do is to download the Amazon application from the play store.

Login with your account and tap on search Button in the top bar, Type Programs and Features now Enter search options to access the online live quizzes.

To stand a chance to win, you need to answer all the questions correctly.

You will not be qualified for the lucky draw if you will give the wrong answer to any of the multiple-choice questions.

Then you just have to answer the questions that you will get all Above Or [su_button url=”https://kalikolom.com/amazon-quiz-answers-today-20000-17-november-2022-answer-win-rs-20000/” style=”3d” background=”#054ffa” color=”#f8f8f9″ size=”7″ center=”yes” radius=”round”]Click Here[/su_button]

টেলিগ্রাম এ জয়েন করুন

Leave a Comment