Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
g pay quiz answers today, Google pay fan wall quiz answers today: Friends, today I am going to tell you 1 such offer, in which you can win Cashback by answering G-Pay Fan Wall Daily Quiz questions.
It is very easy to participate in this contest and just tell you the answers given below and you too will win Cashback.
Google Pay Today’s Answer
5
5
111
6
0
Question1: How much is (4+2)?
Answer: 6
Question2: How many zeros are there in 1 Lakh?
Answer: 5
Question3: How much is (7-2)?
Answer: 5
Question4: What is (21 x 0)?
Answer: 0
Questions5: How much is (1+10+100)
Answer: 111
Google Pay Festive Quiz Day | Win Cashback & Voucher
Answer :
1)Shoaib Akhtar
2)Indian Premier League
3)Mukhesh and Nita Ambani
4)Blue
5)The batsman has scored a six
Questions1: What is the color of India’s jersey in cricket?
Answer: Blue
Question2: A cricket umpire raises both of their arms straight above their head – what des this signify?
Answer: The batsman has scored a six
Question3: Who bowled the fastest delivery over of 100.2mph in a cricket match?
Answer: Shoaib Akhtar
Question4: Who owns the IPL franchise cricket team – Mumbai Indians?
Answer: Mukesh and Nita Ambani
Question5: What is the full form of IPL in Indin cricket?
Answer: Indian Premier League
Google Pay Festive Quiz Day | Win Cashback & Voucher
Answer :
1)5 Days
2)One Day International
3)Runs that are not score in the bat
4)Mumbai
5)Virendra Sehwag
Answer :
1)Sourav Ganguly and Rahul Dravid
2)Kolkata
3)Sachin Tendulkar
4)China
5)International Cricket Council
Answer :
1) 6
2) Leg before wicket
3) Shah Rukh Khan
4) Rahul Dravid
5) Surya Namaskar
[su_divider top=”no” divider_color=”#0d0c0c”]
Google Pay Festive Quiz Day 5 | Win Cashback & Voucher
Answer :
1)Australia
2)All of the choices
3)Send Shagun to their sisters
4)Golden Duck
5)All of these
Google Pay Festive Quiz Day 4 | Win Cashback & Voucher
Answer :
1)4
2)Red chili powder
3)When the result of the match is tie
4)Boxing ring
5)London
Answer :
1) Talking to the umpire
2) Rows of light
3) Cheesecake
4) Once
5) Make Rangoli
Questions1: Which Of These Is NOT A Way Of Getting Out In Cricket?
Answer: Talking to the umpire
Questions2: The Name Diwali Is Derived From The Sanskrit Term Dipavali. How Is It Known In English?
Answer: 2) Rows of light
Questions3: Which Of The Following Sweets Is Unlikely To Be Eaten On Diwali?
Answer: 3) Cheesecake
Questions4: How Many Times Has India Won The T20 World Cup Till Now?
Answer: 4) Once
Questions5: What Does Kollam, Alpana, Jhoti Have In Common?
Answer: 5) Make Rangoli
[su_divider top=”no” divider_color=”#0d0c0c”]
How To Play G-Pay Fan Wall Daily Quiz
If you get all of 5 questions correct, you can get a chance to earn one of these rewards or a “Best Luck Next Time” message:
Questions1: What is the middle name of Sachin Tendulkar?
Answer: Ramesh
Questions2: How Many types of World Cups are there in world Cricket?
Answer: 50 over & 20 Over
Questions3: Which of the following do we NOT light up on Diwali?
Answer: Water balloons
Questions4: Who was the Indian Captain when we won the Cricket World Cup in 1983?
Answer: Kapil Dev
Questions5: Which two historical icons of India does Diwali Celebrate the Return Of?
Answer: Ram and Sita
Questions1: What is a Cricket Ball Made Out Of?
Answer: Cork, String and Leather
Questions2: How Many Days before Diwali, is Dhanteras Celebrated?
Answer: 2
Questions3: Which team won the First T20 World Cup Title?
Answer: India
Questions4: Which of the following activities would you NOT associate with Dhanteras?
Answer: Buying a X-Mas Tree
Questions5: Who scored the first ever century in 2007 T20 World Cup?
Answer: Chris Gayle